Max von Sydow Grattis - Bröllopsfotograf Wedding Photographer Stockholm
2029
post-template-default,single,single-post,postid-2029,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Max von Sydow Grattis

Grattis Max von Sydow på Oscar-nominering fick han den bästa manliga biroll nominering för sin roll som den stumma “hyresgästen” i “Extremely Loud and Incredibly Close” filmen regisserad av Stephen Daldry. Vid 82 har han blivit en av de äldsta Oscar nominerade någonsin.

Jag hade nöjet att fotografera Max i Los Angeles på Beverly Hills Hotel. Jag minns att ta sig till hotellet på Wilshere, när Max var lunch med Charlton Heston och en annan stor stjärna, jag kan inte komma ihåg namnet nu. Hotellets personal tog mig dit där han åt och sa vill du att vi ska berätta för honom att du är här … jag avböjde.

När vi äntligen träffade jag försökte mitt skräp svenska på honom … han uppskattade att ännu fler. Vi talade om Gotland och om hur vackert det var där, det där han hade sitt hem, var det första gången jag någonsin hade hört talas om ön, berättade han mig att jag måste besöka. Sedan detta möte har jag besökt Gotland många gånger, bara förra månaden Jag fotograferade mitt första bröllop där.

Om du tittar i hans ögon kommer du också att se Gotland och vad det betydde för honom.

Max von sydowGrattis Max von Sydow

No Comments

Post a Comment