Bröllopsfotograf Wedding Photographer Stockholm | BRÖLLOPSFOTOGRAF Stockholm
1596
page-template-default,page,page-id-1596,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Vem är Bröllopsfotograf Stockholm fotograf Ian

Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf Ian från London är en prisbelönt fotograf som skapar vackra moderna bröllopsbilder, med en touch av “klassisk stil” för att ge paret vad de vill ha på sin bröllopsdag.

Ian har alltid vartit top London Wedding photographer och alltid verksam runt London, inklusive runtomkring som; Chelsea, Fulham och Mayfair liksom bröllop fotografering tjänster i Essex områden. Han har även blivit hyllad och ses enligt DWM magazine som en hög profilerad bröllopsfotograf.

Man kan säga att han är en världsvan fotograf som har varit runt och fotat på bland annat; Santorini, Mykonos, Sicilien och så långt bort som Thailand och Mexiko. Men nu är det bara Stockholm. Hans fotostudio är nu i Stockholm

Min filosofi som en bröllopsfotograf

En bild är värd mer än tusen ord. Medan en bröllopsfotograf uppgift är att fånga en händelse, så gör Ian detta på ett mycket bra sätt. Han ger även liv åt sin foton genom att fånga ”sagan” som går att hitta i lycka, atmosfären, passionen, glädjen och kärleken.

Syftet som en bröllopsfotograf

Som fotograf är målet att fånga den verkliga kärnan i sådan underbar händelse, och kan måna gånger verka omöjligt, även för den mest professionella fotografen. Men Ian’s syfta är att göra detta på bästa sätt när han får möjlighet.

Bröllopsfotografen från L.A

Ian har varit en mode och kändis fotograf i Los Angeles,  och genom denna erfarenhet kan han ta fram det bästa på bild.När man ser bilder som är tagna av Ian kan man lätt fråga sig huruvida människorna i bilderna är modeller, just på grund av “Hollywood glamouren” som presenteras i bilderna.

Men svaret är ganska enkelt – större delen av hans bilder är inte par på kändisar, utan helt vanliga människor. Dock så försöker han genom sitt arbete att göra sitt yttersta för att göra dessa människors dag till något alldeles extra, genom att berätta en unik historia och fånga den på sitt sätt, via bilder. Och på så sätt rama in sagan om parets kärlek och bröllop på bästa möjliga sätt.

Ian’s Bakgrund

En gift pappa med två barn, och på så sätt vet Ian själv vad kärlek verkligen handlar om, och att det inte kan förklaras genom ord, men för honom så kan ett foto ibland göra susen. Som den prisbelönta bröllopsfotograf som han är, har han tagit över tusen bilder under hans över tjugo år långa karriär. För honom så handlar det dock om att självaste belöningen från hans arbete kommer från lyckan av paret själva. Ian’s sätt att se på sitt jobb och sina verk är att de ska finnas kvar under en längre tid, så att barnen vars föräldrar är de som Ian tagit bröllopskort på kan utrycka och uppskatta de bilder som tagits på deras föräldrar på deras bröllopsdag, och hur mycket det uppskattar det ovärderliga som bilder faktiskt kan förmedla. Här värdesätter Ian den belöning som kommer med arbetet han utför.

Fotograf för olika verksamheter

Vare sig det är privat eller till ett företag, så kan Ian hjälpa till och skapa och ta fram professionella bilder i form av kommersiella fotografier genom tex Google Street View Business. Genom erfarenhet som denna visar detta även på Ians erfarenhet som professionell fotograf. Det finns exempel att hitta på Ians hemsida ICJphotographystudios om du eller ni är ett företag som är intresserade av att hyra in en professionell fotograf för att ta bilder på din/er verksamhet.

Bröllop Sweden

Bröllopsfotograf Stockholm

Din bröllopsdag är en dag du kommer minnas hela ditt liv. Det är därför väldigt viktigt att
alltid komma ihåg den med ett stort leende på läpparna. Man kan helt enkelt inte göra det utan
fantastiska bröllopsfoton. Bra bröllopsfotografer i Stockholm, ja det finns en hel del, men ett bra
bröllopsfoto beror på tre saker- ljuset, platsen och bröllopsfotografen.

Att välja plats för ditt bröllop kan vara ett svårt beslut, men vill du ha hjälp kommer göra mitt
yttersta för att hjälpa dig. Varför inte besöka mig i min studio i Stockholm? Sveriges huvudstad
är en fantastisk plats, många par från hela världen väljer just denna otroliga stad. Numera
föredrar chineser och par från Hong Kong att ha sin bröllopsfotografering här istället för
hemma.

Att hitta en bra plats att gifta sig på i Stockholm är inte svårt alls, så man behöver inte har en
bröllopsplanerare från Stockholm för just detta. Det kan å andra sidan vara lite överväldigande
att välja bland alla vackra platser i Stockholm att ha sitt bröllop på, så här är några bra
rekomendationer :

Villa Pauli i Djursholm med otroliga trädgårdsvyer över vattnet, det känns som du är på den
svenskan landsbyggen, trots att du bara befinner dig 10 minuter utanför stan.

Hasselbacken– det här är ett av de vackraste hotellen du någonsin kommer hitta i Stockholm.
Rummen är inredda helt perfekta för en bröllopsfotografering.

Stallmästaregården- en annan mycket populär bröllopsplats i Stockholm. Stallmästargården är
väldigt vackert, framförallt under sommaren och och vintern. Det här är inte så svårt att förstå
med tanke på den magiska omgivningen.

Grand Hotel Stockholm – den här platsen erbjuder sina besökare fantastiska utsikter över stanl. Det är definitivt en av de bästa platserna du någonsin kommer hitta i Stockholm.

Men att hitta en bra bröllopsplats är inte tillräckligt. En annan sak du måste hitta i Stockholm är
en bra bröllopsfotograf. Du kommer behöva någon som har erfarenheter, bevisade färdigheter
och ett par skickliga händer som kan hantera oförberedda situationer som lätt kan uppstå i
Stockholm.

Jag har varit professionell fotograf i 30 år nu och jag har många foton som som kan bevisa det.
Jag har fotograferat mycket mode och många olika kädisar, men det är bröllop jag fotar bäst.
Vad som skiljer mig från andra när jag fotograferar är sättet jag tar mina foton, ett väldigt
naturligt sätt. Jag har alltid varit en väldigt social person. Jag tror varje bröllopsfoto berättar en
unik historia och mina bilder har ett mycket distinkt och intressant sett att berätta historia.

Numera erbjuder jag även service för bröllopsplanering. Det här är väldigt andvändbart när
du inte vill ta i tu med stressen kring att hitta en bröllopsplats, en fotograf och alla andra
aspekter man måste tänka på inför sitt bröllop. Jag kan rekommendera dig den mest passade
bröllopsplatsen i Stockholm för ditt bröllop.

Förutom det nämnda här ovan, så är Pont, Näsby slott och Djursholms slott mycket fina ställen.
Jag har många rekommendationer för briljanta bröllopsflorister, sminköser och frisörer. Låt
mig ta hand om dessa punkterna så du kan ha en stress-fri period både före och under ditt
bröllop.

Som en engelskman som har levt i LA så vet jag mycket om svenska bröllopstraditioner som
kommer skapa dig det perfekta Stockholmsbröllopet. Ha bröllopet du alltid drömt om och
uppskatta dina moderna, känslosamma och livsfulla bilder för en lång tid, tagna av en av de
bästa bröllopsfotograferna i Stockholm.

Söker ni en bröllopsfotograf i Stockholm?

Bröllop Stockholm

Stockholm Bröllopsmässan Grand Hôtel Stockholm?  Bröllopsfeber i Nacka ?  Älskar du eller avskyr dem? Som en bröllopsfotograf och har varit i branschen under ganska många år, jag letar alltid efter sätt att föra mig närmare brudpar som söker den där speciella fotografen som kommer att fånga  de magiska stunderna av deras stora dag. Jag tillbringar därför mycket tid att hitta nya vägar som visar de tidlösa foton jag har i min portfolio.

När våren närmar sig väntar det mängder av samtal från bröllopstidningar, samordnare och bröllopsplatser som erbjuder mig olika saker. En av dem som står på listan är Stockholm Bröllopsmässan. Några av dessa är mycket stora företagsevenemang som varför jag tog beslutet att ta ett steg tillbaka och ifrågasätta om denna metod fungerar faktiskt längre.

Som en brud eller brudgum, gillar du Bröllopsmässan och vill du verkligen gå iväg med en leverantör? Eller är brudar och brudgummar deltar dessa att njuta gratis prover som utför merparten av sin forskning på internet och via mun till mun? Den underbara skapelse som är internet ger massor av inspiration på egen tid.

Jag personligen gillar inte Stockholm Bröllopsmässan /  Bröllopsfeber och deltar inte i dem längre. Visst, jag har varit på några bra mässor men jag har också varit på några som varit väldigt dåliga. Det finns mässor/event där jag har träffat några underbara par och andra där jag inte har hört någonting. Denna opersonliga metoden ser brudar och brudgummar gå runt med händerna fulla av broschyrer och flygblad som de kämpar för att ta sig runt en upptagen sal full av damer som provar på klänningar och människor som spenderar oändliga mängder tid på att försöka få en drink.

Min inställning är enkel; Jag får mer tillfredsställelse från möte med ett brudpar på ett “face to face” möte, bort från stimmet i en stor hall, som ger oss möjlighet att förstå varandras behov. Bröllopsfotografering ska vara precis som ditt bröllop. Personligt och skräddarsytt för brudparet. Jag har stora förmånen av att bli ombedd att delta i den största dagen i en brud och brudgums dag och gör allt i min makt för att göra det så speciell som möjligt.

Att välja leverantörer kan vara spännande och jag tror att folk helt enkelt trött på att delta i bröllopsmässor; där du anger en trött hall och välkomnas av ett antal människor som säljer sina varor och tjänster. Detta fungerar inte längre – brudar och brudgummar vill mycket mer än detta.

Jag har därför kommit till slutsatsen att om jag gör uppvisar det blir antingen något som jag har organiserat själv tillåter mig att skapa något annorlunda och personligt.

Jag vill gärna höra från dig. Om du är en brud och brudgum, vad anser ni om den stora Bröllopsmässan eller till och med små Bröllops-event? Tycker du att de ska vara till nytta? Eller vill du mycket hellre träffa ditt bröllop fotograf på en avkopplande miljö där du inte känner forcerat, som ger dig stora möjligheter att diskutera fotograferings stilar och framför en chans att bygga upp en relation med din fotograf.

Om ett brudpar är nöjda med sin bröllopsfotograf det kommer att skina igenom i bröllopsalbum.

 

Bröllops Butiker

Det ligger mycket planering bakom ett bröllop. Dels har man alla arrangemang runt vigseln och festen efteråt, det är inte alltid lätt att hitta bra lokaler som passar in med de datum man har tänkt sig. Men man har också det viktiga valet av klädsel- alla har sin egen smak och stil. Det är inte alltid man har så klara ide’er, men så fort man ser klänningen eller kostymen så vet man att det är den rätta.
När det kommer till bröllopsklänningar Stockholm har man mycket fint att välja på nu för tiden. Det finns ett antal bröllopsbutiker med ett mycket bra och varierat utbud. I de flesta kan man hitta allt man behöver, inklusive skor och accessoarer, samt brudtärningarnas utstyrsel. Det är en mycket speciell dag som man verkligen ska förbereda på bästa sätt.
Men det allra viktigaste är troligtvis bröllopsklänningar Stockholm. Man kan boka in en tid för att komma och se de olika kollektionerna. Vissa butiker, som Garamaj, tar bara emot med tidsbeställning. Detta gör att de kan koncentrera sig helhjärtat på kunden. Ju mer detaljer man kan ge desto lättare är det sedan för personalen att komma upp med en klänning som de tror kan passa. Ska den vara kort eller lång, åtsittande eller vid- allt beror på vad man tycker om.

Garamaj Brudklänning Weedding dress shop on Birger Jarlsgatan

bröllopsklänningar Stockholm

Tack vare de fina bröllopsbutiker och bröllopsklänningar Stockholm så har man mycket att välja på. Hos Stockholm Brud&Fest, till exempel, kan man hitta enkla klänningar som inte kostar så mycket samtidigt som de har ett sortiment med mycket exklusiva brudklänningar. Bland de olika märken som finns här kan nämnas La Sposa, Alfred Angelo, Demetrios och Nixa.
Accessoarer  kan vara minst lika viktiga som bröllopsklänningar Stockholm och även här finns det mesta tillgängligt. Stockholm har vuxit och breddat sig när det kommer till bröllopsklädsel, det finns flera mycket bra butiker. Som hos Milagro där man kan kombinera sin klänning med ett vackert  hårsmycke, eller ett par läckra skor. En del vill ha en lite enklare brudklänning, men istället ha mer dekoration och glitter på allt annat runt omkring.
Det viktiga är att man får precis det man önskar, det här är ens alldeles speciella dag. Att planera sin brudutstyrsel och komplettera den med olika smycken, strumpor och skor är en underbar del av att gifta sig. Tack vare de fina butikerna med proffsigl personal går det hela mycket smidigare och man kan till sist se fram emot själva bröllopet, som ofta kommer mycket fortare än man trodde.

Bröllop Smyckesbutiker
Bröllops Smyckesbutiker

Det är dags för bröllop och du letar så klart efter något som glimmar, det kan vara allt från juveler till guld och diamanter. Denna lista är till för att guida dig genom de allra bästa smyckesbutikerna i Stockholm som vi vet om. Om man tittar på staden Stockholm så kännetecknar staden sig världen över som en stor designstad. Det gäller då så klart allt från inredning och möbler till just smycken. Om du fortsätter läsa får du ta del av de allra bästa bröllops smyckesbutikerna i Stockholm och de som är mest aktuella nu, år 2017. Mer bästa bröllops Stockholm tips Här Bästa Bröllops

David Harper Exklusiva Custom Smycken

Hos Juvelerare David Harper är ditt smycke i säkra händer. David “puts his heart and soul” i all design, tillverkning och reparationer. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga ingredienser för att uppnå nöjda kunder. Hos David Harper står kunden alltid i fokus.Vigselringar, förlovningsringar och alliansringar symboliserar evig kärlek och trohet. Det är speciella och personliga smycken som betyder mycket för dem som bär ringarna. Tillsammans med David har du möjlighet att designa ditt unika drömsmycke, helt enligt dina önskemål.I vår butik kan du låta dig inspireras utav vårt stora urval av ringar, allt från släta ringar i guld eller platina och klassiska solitairringar till alliansringar med stenar runt om. Samtliga ringar är vackra, hårda och slitstarka och tål många års användning. Ringarnas design är inspirerad av kärlek och trohet, vilket också är vad ringarna symboliserar.

Efva Attling: Kändisfaktor
En av de allra mest välkända designers när det kommer till smycken i Sverige. Karriären för Efva Attling har verkligen gått framåt sedan allting började på 90-talet. Om vi tittar snabbt på smycken så är de oftast stilrena, men de kommer även med ett typ av budskap som är ingraverade i smycket och som skapar ett helhetsintryck som verkligen inspirerar. Men inte bara smycken går att finna, i Attlings sortiment ingår även klockor och glasögon som säljer bra de med.

Ateljé Son 

Ateljé Son är något så ovanligt som en juvelfattningsateljé mitt imodern Täby Centrum. Här kan du följa vårt arbete när vi fattar in ädla stenar eller utför handgravyr direkt i vår verkstad. Självklart reparerar vi även smycken. Lämna gärna in ditt smycke på professionell översyn och puts eller ditt pärlcollie på omträdning. Dessa arbeten utför vi ofta samma dag

W.A Bolin Jewelry

W.A. Bolin är också ett av få nutida juvelerarhus som har sin egen ateljé, belägen i anslutning till butiken.  Där tillverkar Bolins kompetenta guldsmeder smycken till W A Bolins egen kollektion samt på beställning I butiken på Sturegatan 6 i Stockholm
Stockholm och Hornstull hittar du denna skattkammare som är fylld med härliga, glittriga skapelser. På så sätt så sticker Lo smycken ut, och här kan du även designa ditt helt egna smycke helt efter din egen smak och stil, och betala det som du är redo att betala, vilket är positivt om man har en begränsad budget. Lo tittar på din personlighet och har detta i åtanke när de skapar smycket, vilket är ett stort plus så klart.

Annika Bertilsdotter Guldsmed
Både Konsthantverkarna och Metallum är Konsthantverkskollektiv vilket innebär en massa arbete utöver att bara sälja sina saker. Det har varit så härligt och lärorikt att träffa andra kolleger men när jag öppnade butiken så kände jag att tiden inte räckte till, det var anledningen till att jag lämnade Konsthantverkarna, ibland saknar jag dom!.

Smide och Form: Naturnära och handgjort på Hornsgatan
På Hornsgatan i Stockholm hittar man Smide & Form, en verksamhet som funnits sedan 1985. Butiken har varit i händer av Hedvig Westermark samt Michael Hamma sedan dess. Mestadels av det som hittas här tas fram och tillverkas med ädelmetall, och trots det så är detaljrikedomen stor bland smyckena, något att ha i åtanke. Det är en pågående förändring kring utbudet så du behöver inte oroa dig för att det säljs för mycket av det du har valt. Något som också är värt att poängtera är att alla smycken tillverkas för hand. Är det så att du vill vara med och skapa dig helt egna och unika smycke så står butiken redo för en sådan beställning. Ta och besök butiken för att få dig ett eget hum